Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

24 січня 2017 року відбулася нарада у голови районної ради з працівниками виконавчого апарату ради.

 

             На нараді обговорили питання забезпечення  вугіллям. Було дано доручення начальнику фінансово-господарського відділу  підготувати листи-звернення до Великобілозерської районної державної адміністрації та відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації, які орендують приміщення районної ради, щодо погашення ними заборгованості за використане вугілля.

         Також на нараді було обговорено питання необхідності підготовки проектно-кошторисної документації на об'єкти, фінансування  яких  передбачається у 2017 році за рахунок субвенцій. Було дано доручення заступнику голови районної ради звернутися  до районної державної адміністрації з цього питання та питання підготовки райдержадміністрацією  проекту Стратегії розвитку Великобілозерського району на 2017-2020 роки, бо, як зазначив голова районної ради Лизюра В.М., лише наявність стратегії розвитку району дасть можливість ефективно та раціонально планувати та використовувати кошти, які надходять до району і з обласного бюджету, і з державного бюджету.

         Учасники наради також обговорили та затвердити об'єкти, які необхідно включити в програму   робочого візиту  до району першого заступника голови Запорізької обласної ради. Дано доручення керуючому справами виконавчого апарату районної ради підготувати матеріали до робочої поїздки  першого заступника голови Запорізької обласної ради Семенкова Є.О. та надати до обласної ради.

           Керуючому справами виконавчого    апарату районної ради також дано завдання підготувати робочі матеріали  щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів  у діяльності депутатів  районної ради до засідання постійної комісії районної ради з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту, депутатської діяльності та депутатської  етики, проведення якого планується  30 січня 2017 року.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *