Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

27 березня 2017 року відбулося чергове засідання консультативно-дорадчої ради з питань місцевого самоврядування та розвитку району при голові Великобілозерської районної ради

 

       27 березня  2017 року під головуванням  Володимира Лизюри відбулося чергове засідання консультативно-дорадчої ради з питань місцевого самоврядування та розвитку  району  при   голові Великобілозерської  районної   ради.

      У роботі консультативно-дорадчої ради взяли участь заступники голови Великобілозерської райдержадміністрації Ярмоленко А.І. та Хілько О.Л., начальник управління  соціального захисту населення  райдержадміністрації Красненко В.В., бухгалтер ради  Великобілозерської районної організації ветеранів  Логвиненко Л.Г., головний лікар комунального закладу "Великобілозерська центральна районна лікарня"  Великобілозерської районної ради Запорізької області Сторожко О.С.,  головний лікар комунального закладу "Великобілозерський центр первинної  медико-санітарної допомоги" Великобілозерської районної ради Запорізької області  Гур'єва О.В.

          Першим питанням, внесеним на розгляд ради, було питання фінансового забезпечення  діяльності ради ветеранів, оскільки  районна Програма "Захист ветеранів" на 2017 рік не була  затверджена. І хоча це громадська організація, законом передбачено надання фінансової підтримки з районного бюджету. Звичайно, не заборонено і залучення  інших  коштів, проте це вже залежить від голови ради ветеранів.

           Було вирішено: начальнику управління соціального захисту населення, як головному розпоряднику коштів, погодити  обсяг фінансового забезпечення заходів Програми "Захист ветеранів" на 2017 рік із районною державною адміністрацією, і з головою  ради ветеранів, підготувати відповідний проект рішення і внести на розгляд районної ради.

         Наступним питанням, яке черговий раз вносилось на розгляд з метою його вирішення, було питання орендних відносин між комунальним закладом "Великобілозерська центральна районна лікарня" Великобілозерської районної ради Запорізької області та комунальним закладом "Великобілозерський центр первинної медико-санітарної допомоги" Великобілозерської районної ради Запорізької області. Вже вкотре керівники цих двох закладів не можуть знайти порозуміння щодо розміщення центру первинної медико-санітарної допомоги та терапевтичного відділення ЦРЛ.  Після тривалого  та бурхливого  обговорення  головний лікар центральної районної лікарні Сторожко О.С.  заявила, що вона буде звертатись до районної ради з проханням вилучити із оперативного управління ЦРЛ приміщення колишнього пологового будинку для подальшої  передачі його  центру первинної медико-санітарної допомоги.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *