Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

«Даруємо людям мудрість книг»

                

     30 вересня Всеукраїнський День  бібліотек. Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку – вічних пам’яток писемності, а її служителі – вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.

        Символічно, що саме в день Віри, Надії та їх матері Софії (мудрості) відзначається це свято. А дарують людям вічну мудрість книг бібліотекарі. До центральної районної бібліотеки з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек були запрошені ветерани бібліотечної праці, працівники сільських бібліотек та районної дитячої бібліотеки. Привітати бібліотекарів району завітали представники влади перший заступник голови Великобілозерської райдержадміністрації Ася Іванівна Ярмоленко; голова Великобілозерської районної ради  Володимир Миколайович Лизюра ; сільський голова Ігор Іванович Батрак. З побажаннями миру та добра звернулася до присутніх начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Великобілозерської райдержадміністрації  Марія Григорівна Осіпчук. Зі словами вітання до присутніх звернулася господиня, завідувач КЗ «Великобілозерська центральна районна бібліотека»  Любов Василівна Тихенька. Під час свята пройшло декілька дійств, кожне з яких мало свою окрему мету «Книга іде до людей». Задля особливої атмосфери святковості та оригінальності свого свята було створено художній образ «Жива книга іде назустріч людям». Цей образ книги мав декілька завдань. Перше у сьогоднішньому часі, де в інформаційному полі почав переважати інтернет та електронна книга, наша класична книга закликає не забувати про те, що вона є. Надувні яскраві кульки книга роздає перехожим. Це є знайомство з майбутніми читачами.

  Свято не обійшлося без різноманітних ігор, конкурсів та вікторин. Команда бібліотекарів та команда читачів викинули з думок всі турботи і поринули у світ цікавих знань, на які так багата наша бібліотека.

   Фіналом свята став букет дружби між читачами та бібліотекарями.

 

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *