Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

20 березня 2017 року відбулася апаратна нарада, яку провів голова районної ради Володимир Лизюра

 

 

         На нараді обговорили питання  роботи  ради  Великобілозерської районної організації ветеранів, яка орендує приміщення у будівлі районної ради.  На дев'ятнадцятій сесії районної ради депутати не прийняли рішення про затвердження районної програми "Захист ветеранів" на 2017 рік, мотивуючи це тим, що зазначена організація не проводить майже ніякої роботи. На цьому, зокрема, на сесії наголошував голова районної  державної адміністрації Шворак Ю.М.

         Але рада  Великобілозерської районної організації ветеранів  має заборгованість перед районною радою за оренду приміщення, за комунальні послуги.

         Бовтута С.М. зазначив, що раніше радою ветеранів опікувалася районна державна адміністрація,   голова ради ветеранів завжди був присутній на нарадах у заступника голови райдержадміністрації, брав участь у всіх районних заходах, пов'язаних із ветеранами війни. Зараз все пущено на "самотік". Бовтута С.М. запропонував провести спільну нараду  за участю  голови ради ветеранів Голєва А.С., заступника голови райдержадміністрації, який опікується цією організацією, та визначитись щодо подальшої оренди приміщення  радою ветеранів.

         Обговорили  також  питання, які пропонується внести на розгляд  консультативно-дорадчої  ради з питань місцевого самоврядування  та розвитку  району при голові Великобілозерської районної ради. А це, окрім  роботи ради ветеранів, питання  ремонту доріг, пільгового проїзду  громадян та співфінансування  сільськими радами відшкодування компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій  громадян на автомобільному транспорті приміського сполучення, придбання асенізаційної машини та інші.

         Було вирішено запросити на засідання  начальника Великобілозерської дільниці  Кам'янсько-Дніпровського  райавтодору Державного підприємства "Запорізький  облавтодор" Пархоменка В.В.

               За підсумками апаратної наради були надані доручення та встановлено терміни їх виконання.

 

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *