Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

13 січня 2017 року відбулася оперативна нарада у голови Великобілозерської районної ради.

 

         На нараді піднімалось питання налагодження взаємозв'язків  депутатів районної ради  із сільськими радами. Депутати районної ради  не відвідують сесії сільських рад, на яких  вирішуються проблемами, якими  живуть виборці округів, інтереси  яких депутати районної ради мають відстоювати і перед якими мають  звітувати про свою роботу.

         Розглядалось також питання  стану контролю постійними комісіями районної  ради прийнятих  радою  рішень. Зокрема, за Програмою підтримки проведення у Великобілозерському районі операції "Урожай" на 2016-2017 роки у 2о16 році виділялось 10,5 тис. грн. на придбання планшету та бензину для здійснення обстеження сільськогосподарських угідь. Основною метою проведення операції "Урожай – 2016" було залучення додаткових надходжень  по податку  на доходи фізичних осіб та плати за землю. Хотілося б почути від районної державної адміністрації, скільки ж додаткових коштів вдалося залучити до сільських бюджетів  в результаті проведенні цієї операції.

          Не залишилось поза увагою і питання підтримки районною радою заходів, спрямованих на підтримку  наших Збройних Сил, учасників антитерористичної операції. Великобілозерською районною радою були затверджені наступні програми:

- районна цільова програма "Забезпечення проведення заходів мобілізації військовозобов'язаних  Великобілозерського району та заходів, пов'язаних із призовом громадян України на строкову та контрактну військову службу до лав Збройних Сил України, на 2016-2017 роки;

- районна цільова програма "Пост" на 2016-2017 роки;

- районна цільова програма "Призовна дільниця" на 2016-2017 роки;

- комплексна програма  підтримки учасників  антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців Великобілозерського району на 2016 рік.

         На нараді  також підведено підсумки роботи виконавчого апарату районної ради за тиждень та  намічені  завдання  на наступний тиждень.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *