Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

13-14 березня 2017 року відбулися засідання постійних комісій районної ради

 

          13-14 березня 2017 року відбулися засідання постійних комісій районної ради: з фінансово-економічних питань, бюджету, спільної власності та регуляторної політики; з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту, депутатської діяльності та депутатської етики.

 

         Депутати на засіданнях комісій розглянули питання, які вносяться на розгляд дев'ятнадцятої сесії районної ради. Це 36 питань, які передбачені розпорядженням голови районної ради про скликання сесії.

         Члени постійних комісій  також погодили внесення до порядку денного дев'ятнадцятої сесії двох додаткових питань як таких, що потребують невідкладного розгляду. Це  наступні питання: "Про надання дозволу відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Великобілозерської районної державної адміністрації бути орендодавцем нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл Великобілозерського району Запорізької області" та  "Про звернення депутатів Великобілозерської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства внутрішніх справ України".

         Членами постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, спільної власності та регуляторної політики  внесені пропозиції до проекту рішення  про затвердження  програми "Захист ветеранів", запропоновано збільшити  загальний  обсяг фінансування Програми до 50 тис. грн.

         Також депутати бюджетної комісії рекомендували на районну Програму  профілактики правопорушень та забезпечення громадської безпеки у Великобілозерському районі, розвитку матеріально-технічної бази Великобілозерського відділення  поліції Кам'янсько-Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області на 2017-2020 роки виділити кошти  з районного бюджету в розмірі 50 тис. грн.; комунальному закладу "Великобілозерська центральна районна лікарня" Великобілозерської районної ради Запорізької області виділити кошти в сумі 35 тис. грн. для підготовки проведення акредитації рентгенелогічної служби лікарні, на проведення бактеріологічного та хімічного  аналізу води, на відновлення документації  по землі; комунальному закладу "Великобілозерський центр первинної медико-санітарної допомоги" Великобілозерської районної ради Запорізької області виділити кошти в сумі 55 тис. грн. для проведення метрологічних обстежень медичного обладнання, проведення лабораторних та санітарно-епідеміологічних  обстежень та підготовки документів до акредитації закладу; на придбання медикаментів та дезінфікуючих засобів; на оплату телекомунікаційних послуг, вивезення сміття та заправку картриджів; комунальному закладу "Великобілозерська центральна районна бібліотека" Великобілозерської районної ради Запорізької області виділити кошти в сумі 22 тис. грн. для придбання ноутбука, стола комп'ютерного, стільців офісних; районній раді виділити 138 тис. грн. для  придбання оргтехніки, виготовлення проектно-кошторисної документації.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *