Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

03 квітня 2017 року  відбулася апаратна нарада

 

03 квітня 2017 року  відбулася апаратна нарада, яку провів  голова районної ради Володимир Лизюра.

         На нараді обговорено ситуацію, яка склалася у зв'язку з роботою  працівників сьомого державного пожежно-рятувального поста Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій  України у Запорізькій області з приводу видалення  гілки на аварійному  дереві біля приміщення районної ради.

   Бовтута С.М., провідний спеціаліст відділу юридичного забезпечення  діяльності ради та з питань спільної власності  територіальних громад  виконавчого апарату  районної ради, нагадав процедуру видалення дерев, кущів, газонів і квітників на території населеного пункту, затверджену постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 №1045.  Заступник голови районної ради запевнив, що районна рада зверталася до Великобілозерської  сільської  ради з приводу  необхідності  знесення аварійного дерева.

Зупинились на нараді також і на питанні проведення робіт по водовідведенню у Великобілозерській  загальноосвітній школі №2. Вигрібні ями вириті  під самими вікнами школи, що суперечить санітарним нормам. Чому ніхто не розглядав питання реконструкції старої каналізаційної системи.

         Проблемна ситуація склалася і з Великобілозерським фельдшерсько-акушерським пунктом № 2. На ремонтні роботи приміщення ФАПу уже витрачено 175 тис. грн.: замінили дах, вікна та двері, провели  внутрішні ремонтні роботи. Але сама будівля ФАПу  розвалюється. Так, зроблено стяжку будівлі, але це не вирішує проблеми. І головний лікар комунального закладу "Великобілозерський центр первинної медико-санітарної допомоги" Великобілозерської районної ради Запорізької області  говорить, що ще потрібні кошти для того, щоб укріпити стіни.  Маючи головного архітектора району, можливо спочатку потрібно було б виїхати на об'єкт, вивчити ситуацію. А, можливо, доцільніше було б на ті витрачені уже на ремонтні роботи  кошти купити  інший будинок і облаштувати там ФАП?

         За підсумками апаратної наради були надані доручення та встановлено терміни їх виконання.

 

 

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *