Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Про проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу КНИГОМАНІЯ-2017

 

      «Книги - кораблі думки, які мандрують по хвилях часу  і бережно несуть свій  дорогоцінний вантаж від покоління до покоління.»

     Саме такими рядками розпочала проведення найкращого та наймасштабнішого читацького  конкурсу, який став 10 – ювілейним районним етапом Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2017» завідувач КЗ «Великобілозерська РДБ»ВРР  Оксана Павлівна Чебан.

Районний конкурс відбувся 04.04.2017 року в святково прибраній  читацькій залі КЗ «Великобілозерська ЦРБ»ВРР, яка ледь вмістила всіх гостей.

Про книгу розказували  саме ті люди, які так близькі з нею і душею, і серцем – це сільські і шкільні  бібліотекарі та  головні гості свята -  18 учнів 6-7 класів Великобілозерського району, які вибороли серед своїх однолітків це почесне звання презентувати свою улюблену книгу на 10 – ювілейному районному етапі Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2017».                      В конкурсно – розважальній програмі заходу цікавими були такі форми роботи:

усна  літературна розминка «Відгадай твір», «Літературні тести», відео сюжети про правила користування книгою, вікторина «Смійтеся всі, смійтеся – на здоров’я», гра «Книгоманія», зустріч з письменником та презентація книги «ГРАНИ»  нашого земляка Бориса Івановича Путівцева та головне завдання, яке оцінювало компетентне журі, до складу якого ввійшли працівників освіти та культури, це «Презентація улюбленої книги». Діти показали гарну підготовку, ерудицію, акторські здібності, знання літературних творів сучасних українських та зарубіжних авторів.

Серед всіх учасників журі визначило найкращих, які матимуть змогу прийняти участь в обласному етапі цього ж Конкурсу в м. Запоріжжі 27 квітня 2017 року. Ними стали:

Ісаєва Дар’я, 6 клас, ЗОШ №3 – перше місце,

Білик Валерія, 6 клас, НВК №1 – друге місце,

Киричок Ольга, 7 клас,НВК №1 – друге місце,

Дума Дар’я, 7 клас, ЗОШ №6    – друге місце,

Ворона Катерина, 7 клас, НВК №1 – третє місце,

Тищенко Дмитро, 5 клас, ЗОШ №5 – третє місце.

Переможців конкурсу  нагороджено Почесними грамотами та пам’ятними  подарунками, а учасникам оголошено подяки за активну участь та вручено заохочувальні призи.

 

 

Завідувач  КЗ «Великобілозерська РДБ» ВРР                             О.П.Чебан

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *