Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Про роботу КЗ "Великобілозерська районна дитяча бібліотека" Великобілозерської районної ради за І півріччя 2016 року

 

       Працівниками комунального закладу «Великобілозерська районна дитяча бібліотека»  за перше півріччя 2016 року було проведено ряд масових заходів, а саме:

виховні години  «Обпалені долі», до відзначення 27 – річниці виведення військ  з Афганістану, «Лесині твори полюбляють діти», до Лесиних днів, наймасовішим  став районний етап Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2016», який було проведено серед учнів 6-7 класів усіх шкіл району. Звання найкращого читача  району вибороли своїми глибоким знаннями та   блискучою ерудицією учні 6-7 класів Кімлач Наталія, Шапотіннікова Валерія,  Киричок Ольга,  Бородкіна Діана. Всі четверо районних переможців мали змогу прийняти участь в обласному етапі цього ж конкурсу. А Кімлач Наталія зайняла 2 призове місце по області. Такий високий результат досягнуто вперше.

   

      З кінця березня 2016 року було започатковано довготривалу акцію «Привітальна листівка солдату. Вітаємо! З Весною та Великоднем!». Всього школярами було виготовлено більше двохсот листівок. До виготовлених дітьми привітальних листівок, бібліотекарі району  долучили  солодощі для Великоднього кошика, які передали раднику голови Великобілозерської районної державної адміністрації з питань антитерористичної операції та волонтерської діяльності Віль В.П.

        В червні 2016 року бібліотекарями  районної дитячої бібліотеки було проведено цікаві та розважальні заходи  в оздоровчому  літньому таборі на базі НВК №1:

 інтелектуальну гру «Про все на світі», «Чарівний капелюх», рухливі ігри «Квітка Сонця», «Потяг здоров’я», «Знайди казкового героя», в день романтики  провели творче засідання по виготовленню виробів для найдорожчих людей. Останній день в таборі запам’ятався дітям цікавим нагородженням та присвоєнням імпровізованих титулів: Містер чарівної посмішки, Лорд чудових вигадок, Міс Грація, Фея щирості і привітності та інших титулів.

       На 01.07.2016 року бібліотека нараховує 513 читачів, це діти віком від 5 до 16 років та батьки і вчителі. За перше півріччя  бібліотеку відвідали   3475 користувачів, видано  9387  екземплярів книг та журналів.

       В рамках Програми поповнення бібліотечних фондів, яка в 2016 році була затверджена сесією Великобілозерської районної ради, було  придбано та поставлено на облік 88 нових дитячих книг на суму 5000 гривень.

 

Завідуюча комунальним закладом «Великобілозерська

районна дитяча бібліотека» Великобілозерської районної ради Чебан О.П.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *