Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

30 січня 2017 року за дорученням голови районної ради відбулося спільне засідання постійних комісій ради

 

         30 січня 2017 року за дорученням голови районної ради відбулося спільне засідання постійних комісій  ради: з фінансово-економічних питань, бюджету, спільної власності та регуляторної політики  та з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту, депутатської  діяльності  та депутатської етики.

         Депутати розглянули питання використання  комунальним закладом "Великобілозерська центральна районна лікарня" Великобілозерської районної ради Запорізької області коштів  субвенції з державного бюджету  на проведення ремонтних робіт та ухвалили звернутися до керівника комунального закладу  щодо надання для вивчення та розгляду  у  комісіях  копій кошторису та актів виконаних робіт. Наступне засідання провести за участі  представників районної державної адміністрації, відділу фінансів районної державної адміністрації  та центральної районної лікарні.

         Члени постійної комісії з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту, депутатської  діяльності  та депутатської етики обговорили також питання щодо запобігання виникненню конфлікту інтересів у діяльності депутатів районної ради та шляхів його врегулювання.  Депутати ухвалили: провести  роз'яснювальну роботу  з депутатським корпусом з питання  запобігання виникнення  конфлікту інтересів та е-декларування, запросивши  фахівців податкової інспекції.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *