Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Великобілозерський районний центр зайнятості інформує

          18 січня 2017 року у Великобілозерському районному центрі зайнятості о 10 годині відбулася нарада: присутніми були запрошені депутат Запорізької обласної ради Гуцуляк І.В., керівники ринко утворюючих підприємств району ТОВ ім.. Ватутіна – директор Шкрум В.П., СВК «Росія» - директор Баранов В.І. і представники ринкоутворюючих підприємств ВК ПРАТ «Агрофірма Гюнівська» - інспектор відділу кадрів Онищенко Л.М., ТОВ ім..Гагаріна – інспектор відділу кадрів Тронь А.С., ТОВ АФ ім.Суворова – інспектор відділу кадрів Калашник Н.Г., а також соціальний партнер УСЗН – директор Красненко В.В..

   

         Директором Великобілозерського районного центру зайнятості була донесена інформація про основні результати діяльності центру зайнятості у 2016 році, та презентовано весь перелік послуг , який надається службою зайнятості. Було обговорено за участю заступника начальника відділу надання соціальних послуг Водяницькою С.Ф. з представниками та керівниками ринко утворюючих  підприємств району та депутатом проблемні питання та шляхи покращення взаємодії співпраці.

        Цього ж  дня відбулася міні-ярмарка вакансій за професією військовослужбовець військової служби за контрактом, яка була організована спільно з Енергодарським об’єднаним військовим комісаріатом та Великобілозерською районною державною адміністрацією.

 

        Представники військового комісаріату, з метою підвищення мотивації громадян бажаючих вступити на військову службу за контрактом, надали безробітним інформацію про умови проходження військової служби за контрактом, матеріальне та грошове забезпечення. В заході прийняли участь 15 безробітних.  

 

Директор Великобілозерського РЦЗ                                       А.О.Новіков

 

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *