Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

17 січня 2017 року відбулася оперативна нарада у голови районної ради з працівниками виконавчого апарату ради.

 

         Бовтута С.М., провідний спеціаліст відділу  юридичного забезпечення діяльності ради та з питань спільної власності  територіальних громад  виконавчого апарату  районної  ради, підняв питання  впорядкування  сільськими радами  обліку об'єктів спільної власності.   Так, на балансі  Новопетрівської сільської ради до цього часу знаходяться ФАПи, які ще у 2010 році були передані на баланс центральної районної лікарні , а потім  - центру первинної медико-санітарної допомоги.

         Лизюра В.М., голова районної ради,  зазначив, що схожа ситуація і у Червоній сільській раді щодо передачі скважини комунальному  підприємству "Білозерка" Великобілозерської сільської ради. Сільська рада взяла на себе обслуговування цієї скважини,  сплачує  заборгованість населення  за електроенергію за воду.

         Трудова сільська рада займається поривами  системи водопостачання по вулиці Молодіжна.

         Бовтута С.М. зауважив, що  сільські ради не є  господарюючими  суб'єктами і не мають права надавати послуги.  Потрібно вирішувати ці питання.

         Вирішили розглянути це питання на засіданні Координаційно-дорадчої ради при голові районної ради.

         На нараді головою районної ради було піднято також  питання перевізників. До нього звертаються мешканці району зі скаргами, що у понеділок та у післясвяткові дні  не всі  бажаючі мають змогу виїхати  зранку до Запоріжжя. Багато хто своїм транспортом виїжджає  до зупинки  у Малій Білозерці, а вже звідти добирається до обласного центру. Голова ради запропонував розглянути можливість звернення до перевізників, які обслуговують Малу Білозерку з пропозицією доїжджати до зупинки "Суворова"  і забирати наших  мешканців до Запоріжжя та із Запоріжжя до зупинки "Суворова".

         Бовтута С.М. зазначив, що  вирішення питання перевезення  - це повноваження районної державної адміністрації та вніс пропозицію звернутись спочатку до райдержадміністрації з цього питання. 

          На нараді були розглянуті й інші питання.

        

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *